..i fOlLow U..

Wednesday, February 9, 2011

..teRuknYa...



Assalammualaikum dan salam sejahtera...

Semalam adalah hari yang teruk sekali... Pagi-pagi dah bangun pegi keje. tue pon lambat 2 minit kesan aku makaan ubat selsema semalam... :( Dah tengah wat keje,datang pulak la Penyelia kat unit aku bekerja.. dah merapu jew kejenye.. banyaklah yang tak betul... abeh semua barang di geledahnya.. adeh... memang adal salahnya,tapi tegurlah baik-baik... Kalau dengan org L*** lembut jea cakapnya.. huhuhu...udah.. malas mau ingat balik.. bikin hati panas....


bAlik keje dah kol 3 lebih.. perut dah berbunyi-bunyi mintak di isi.. mana taknya.. dengar ceramaah free sampai tak lalu nak makan... bosan betoi... nak pujuk balik hati aku nie.. petang tu aku pegi cuci-cuci mata kat Central Market tuk cari beberapa cenderahati.. harganya boleh la tahan.. fikir panjang jugak nak beli menda yang aku berkenan tue... dah tue pening kira harga dan bajet tue.. aku lepak jap kat kopitiam @ food court di bahagian atas central market.. best jugak lepak kat situ.. tenang jew... makanan pon boleh tahan murah...


Lepas makan,aku terus jew baalik umah.. hari nie pulak nak g jalan cari barang..

4 comments:

Shaheila Malek said...

selesema jugak.. TT

!eNa PnG said...

Shahiela...


alhamdulillah dah sehat :)

AziE said...

musim tak sihat kut

!eNa PnG said...

azie...



mungkin kot... yg sehat pon buleh sakit.. inikan yang sakit makin teruk la jawabnya..