..i fOlLow U..

Saturday, February 5, 2011

..Mencari Idea..




Lepas balik dari Jalan TAR, aku membelek-belek majalah Pengantin kolesi aku dan kawan aku... Mau mencari idea untuk pilih warna tema,pelamin,hantaran bung telur serta cenderahati buat Cik Zura.. Tengah malam semalam mak dia dari kampung dah tepon tanyakan pasal persiapan kawen dia.. Gelabah jer kedengaran sebabnya pelamin dan baju di butik area rumah dia daah penuh dibooking orang.. So, macam mana eh? Hari tue sempat la dia pergi survey kat area Kuala Kangsar tue.. Ada yang biasa tapi harganya mahal.. Ada yang Cantik tapi harganya boleh dikira standard la..


Tugas aku, Mencari kesesuaian untuk tema Cik Zura.. Bab hantaran,barang-barang sudah dibeli sedikit demi sedikit.. cuma perlu cari beberapa barang yang deperlukan lagi... Memandangkan rumah beliau dah bercat warna kuning, so aku pilih temanya warna KUNING... mungkin agak sukar nak mencari pelamin yang pakai warna kuning kat area rumah dia.. So teruskan untuk mencari idea untuk cari cenderahati pulak...

2 comments:

Buzu Ediany said...

owhh sudah baguss...sila reserve idea utk saya pnya event skali okeh...27.11.2011...

!eNa PnG said...

Aduhai.. Ujung taun pulak..
Hehe penuh la xtviti aku..