..i fOlLow U..

Friday, February 25, 2011

..CinTa maTikU..

by 6ixth Sense

Akan ku biarkan dirimu
Merasuki hidupku
Akan ku biarkan cintamu
Meracuni hatiku
Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu

Jangan pernah tinggalkan diriku
Jangan lepaskan aku
Walau setengah detik hidupku

Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu




Malam nie saja jer nak tdo lewat.. melayan lagu 6th Sense... adeh,lagu nie memang la agak sentap.. bukan apa..teringat cerita lama... lagi satu.. lagu nie...

Menyesal...

Tak pernah ku fahami ertimu padaku
Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri

Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta
Penawar peritku

Hanya dirimu
Tulus cintaku

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku

Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu
Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku

Menyesal ker? korang rasa menyesal ker kalau korang dah tau orang yang kita sayang tak kan jadi milik kita... bagi aku mungkin menyesal.. pada masa yang sama,mungkin tak.. sebabnya.. dalam minda aku,dah set... supaya jangan menyesal... kita tak perlulah nak menyiksa diri kita kalau orang yang kita suka tue dah terang lagi bersuluh tak kan jadi a part of my life.. yang nie yang aku selalu amalkan.. biarpun perit apa jua pun.. aku tetap kuatkan hati aku nie.. huuuhhh... walaupun kadang-kadang aku rasa down jugak la... :)

No comments: