..i fOlLow U..

Tuesday, December 13, 2011

..Nak perhiasan Cantik tak semestinya MAHAL..











koleksi Rhodium yang menawan...




syantik uoolllss...




Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera...


Sehat ka semua? tQ pada yang sudi mai melawat blog saya nie.. kat sini saya suka share tentang perhiasan utk wanita khususnya..nak cantik tak semestinya kena beli yang mahal-mahal kan... tapi bagi yang berkemampuan mereka bebas membeli dan memakai apa saja...


tapi bagi saya.. saya lebih suka dapatkan perhiasan yang menawan tetapi harganya lebih murah dan berpatutan.. yang penting kualitinya..


So.. saya dah pun memiliki beberapa set barangan di atas.. sangatkan BEST bila memakainya..


Anda mau juga? Email saya untuk tempahan dan selanjutnya.. iena_png@yahoo.co.uk :D

TQ yer..





Friday, December 9, 2011

..Manisnya CINTA..




Assalammualaikum wbt dan selamat pagi...



aishh... tetiba ja keluarkan tajuk cam gitu kan... tak der ape lah.. saja ja.. sebab baru lepas baca kad kawen kawan-kawan yang akan melansungkan hari bahagia mereka tak lama lagi.. Alhamdulillah sy tumpang happy buat semua kawan-kawan yang dah melangkah ke status "SUAMI ISTERI" peliharalah sebaik mungkin.. chewaahhh...




Dalam tengah sibuk-sibuk buat asegmen,ternampak 1 dokumen lama yg tersimpan lam pen drive yg 1 nie.. haaa... sure la kan ada ayat-ayat dengan someone yang pernah rapat dahulu.. bila baca balik,sedey,happy n pelik pon ada.. apa tidak nya.. akibat tiada keberanian mmg segala hasrat terpendam tak dapat diluahkan dengan cara yang betul dan pada waktu yang betul.. tapi semua tue adalah pengalaman.. tahu pandangan orang tentang kita lebih membuka minda utk kita menerima sesuatu walau apa jua keadaan.. Alhamdulillah sahabat-sahabat yang pernah rapat dahulu telah melayari alam rumah tangga dengan jayanya.. Syukur..




Bagi aku,semua tue adalah kenangan terindah walaupon terpalit sedikit pahitnya.. Terima Kasih ALLAH kerana membenarkan aku mendampingi orang-orang yang menyayangi diri ini walaupon seketika...Semoga orang-orang yang aku sayang mendapat kebahagiaan dunia dan akhirat.. Segalanya atas diri kita,cara kita menghargai orang2 sekeliling kita..



Aku Bahagia menjadi Umat-Mu Ya Allah..

Wednesday, December 7, 2011

..Ingin Badan Sehat Idaman?...

Assalammualaikum wbt,Selamat Pagi...


Hari nie nak share tentang Macam mana nak sehat... Dengan pengamalan semua produk yang dibawah,insyallah anda akan bertambah sihat... Saya adalah pengamal setia dan hasilnya pasti menakjubkan..


anda sudah mengamalkan nya?


usah tunggu-tunggu,usah nanti-nanti..


dapatkan segera!


Pelihara sihat anda demi orang tersayang..



wajib dan tak pernah tinggal yg nie...




backup utk kulit usus n saraf halus..





Menakjubkan bagi yang ingin badan idaman...

HAYATILAH...


Aku ingin SIHAT..


Dulu aku seperti kamu

Lincah, ligat, tegap, berwawasan

Idea mengalir laju, fikiran kritikal-kreatif, mengalahkan Profesor

Tutur kata jelas, meyakinkan, mengalahkan Pengarah Pemasaran

Ditolak tak jatuh, dicabar tak kecundang

Aku SIHAT



Kini aku berbeza,

Seringkali terkapai-kapai, tercungap-cungap meminta nyawa

Agiliti minda pudar, tekanan sedikit, bisa menewaskan

Aku bukan tua, sekadar kurang daya-upaya, lemah sedikit di sini sana

Tubuh mudah kalah

Minda sering berdarah

Aku kehilangan SIHAT



Ya, kamu memang cantik

Tubuhmu langsing, matamu ayu, kulitmu gersik

Maafkanlah lemakku menghalang pandangan sisimu

Maafkanlah glaukoma mataku menakutkanmu

Maafkanlah kulitku menggerutu menggelikanmu

Aku bukan hantu,

Aku ingin cantik seperti kamu

Aku kehilangan SIHAT





Oh, Bahagianya para isterimu

Darahmu merah mengalir mudah; kamu pria gagah

Malam, Pagi, Petang ... Ish ish ish

Sahabat, apakah rahsia mu?

Sekian lama nikmat itu kutunggu

Segala macam telah ku cuba...namun kurang, kurang, kurang

Aku bukan mati pucuk atau Mat Kemaruk

Aku kehilangan SIHAT



Hebatnya kamu sahabat

Bergegas ke sana-sini dengan Mercedes, BMWmu

Kaherah, Shanghai, Dubai telah kau terokai

Nikmat hidupmu tinggi

Kamu insan berani, usahawan luarbiasa



Oi, tak nampakkah aku di sini

Malu-malu, ego, negatif, “tak ada duit”, “tak ada masa”

Aku pakar alasan

Namun, jauh di sudut hati

Aku pun mahu sepertimu

Sponsorlah, Pujuklah aku



Aku pun ingin SIHAT .




ihsan dr Prof bahagian pemakanan berfungsi..

..My BFF Hantaran..



syomel tak?


Hand bag ngan kasut




google n iphone





telekung



belt n wallet


sejadah



Al-Quran


Assalammualaikum wbt dan Selamat Malam..



Just nak sharekan hantaran yg telah sy buat utk Pn Buzu n En Dzul..

yang kuning adalah dari pihak perempuan.. dan yang pink purple dari pihak lelaki..


so amacam?



ok tak hantaran cam gini...

Monday, December 5, 2011

..Tahniah untuk MY BFF..

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera...















Gambar ehsan photographer.. en. black..





Tahniah buat my BFF Pn Zulia dan Encik Dzul telah selamat menjadi suami isteri yang sah pada 26.11.2011.. Maka kreativiti sy telah tercurah melalui hantaran yang telah siap sedia pada hari kenduri tersebut.. nak upload pic hantaran nie masih belum ada.. insyallah akan di upload kemudian.. TQ kerana mempercayai kreativiti saya.. :D





Apa khabar anda semua.. pastinya sedang sibuk melaksanakan tugas masing-masing kan... semoga semuanya di permudahkan.. Dan jangan lupa menjaga kesihatan anda dan keluarga anda yea dengan makan makanan seimbang serta melakukan senaman pada hujung minggu..:D