..i fOlLow U..

Wednesday, March 13, 2013

13.3.2013

Assalammualaikum wbt... Selamat Pagi..
Selamat hari lahir buat Akak wad saya.. Kak Marlina..
Semoga berbahagia,dimurahkan rezeki dan bertemu jodoh yang baik...  
 
 
Alhamdlillah semalam besda saya,walaupun sibuk bekerja,daat juga buat celebrate birthday last minit.. Ahai.. bestnya.. Tq kak ina tolong beli kek untuk kita bertiga.. memandangkan birthday kami sederet, kena buat small celebration la.. Semoga kami semua teruskan baagia dan berjaya dan diberkati Allah...
 
 
Selamat Hari Lahir buat Kami

Tuesday, March 12, 2013

12.3.2013

Assalamualaikum wbt..
Selamat Pagi...
 
Hari nie..
Hari Lahir Saya...
 
Selamat hari lahir Fadhlina Ahmad..
Semoga dipanjangkan umur,
dimurahkan rezeki,
dipanjangkan jodoh,
diberi kesihatan yang baik,
diberkati Allah..
Gembira bersama insan-insan kesayanganku...
 
Sekian..
With lots of LOVE...

Tuesday, March 5, 2013

5.3.2013

 
Assalammualaikum wbt.. selamat pagi... Dah sarapan ker? Jom sarapan dengan Oat cookies sambil baca Novel Cik Blur dan Encik Ikhlas..
Alhamdulillah setel baca buku nie.. sangatkan best dan sweet cerita dia..
Slumber jea terima pilihan keluarga..kebetulan pulak pilihan tersebut mengena dan dua-dua sudah lama menyimpan rasa..Jadi.. pilihan ibu bapa in sya Allah terbaik dengan restu mereka bahagia dan mengukuhkan ikatan kaseh sayang mereka.. korang dah baca belum? best tau...



3.3.2013

Tarikh yang keramat...

Selamat Hari Lahir Buat My BFF... HAMZAH yang dok tersengeh tue..
 
 
Selamat Hari Lahir Buat Mak Uda da Mak Su aku..
siap berlari-lari lagi ank menantu nak ma hantar kek kat Terminal bas...
Terima Kasih Banyak...
 
 
Juga
Selamat Pengantin Baru Buat Sepupu aku..
Nana Farhana dan Akram
 
Semoga semuanya berbahagia bersama insan tersayang....
Juga buat rakan-rakan yang turut sama meraikan hari bahagia pada hari ini...

2.3.2013

Assalammualaikum wbt...
Hari ini..
Hari yang di nanti-nanti buat KAMI..
Seperti yang dirancang..
Alhamdulillah tibalah masanya KAMI bersua..
Dengan restu mama,diizinkan bertemu..
10 pagi..agak lambat bersiap dan keluar dari rumah..
Kereta aku pandu ke tempat yang dituju..
Lalu kami bertemu..
Aku memandu terus ke desinasi pertama rumah Buzu bersama Encik Kpop..
Selesai ambil papan untuk photobooth kami ke Medan Selera TTS..
Menu yang sama..aku bihun sup dan Encik Kpop kueyteow + mee sup..
Seterusnya selesaikan urusan Encik Kpop baru selesaikan urusan aku pulak..
Dari ofis Encik Kpop kami menaiki feri Penang untuk ke seberang..
Lama sudah tak naik feri dengan kereta.. selalu aku jalan jea kalau naik feri..
Sampai di seberang sana kami terus mencari makanan tengahari.. Encik Kpop dah mula lapar..
Kami singgah kedai makan area Sunway Canival.. Boleh tahan jugak lauk kat situ..
Aku tak dak pilihan terpaksa makan nasi juga.. Lepas tue kami ke A to Z,mencari barang untuk serih junjung sepupu aku.. selesai membeli-belah.. kami pon cadang nak balik sebab dah lewat petang..
Dalam masa tue sakit belakang aku mai balik..lupa nak letakkan minyak..itulah padahnya..menahan la jawabnya..sengal satu badan..
Kami sempat singgah kat Rojak Tonggek sebelum nak ke feri.. Encik Kpop yang turun p beli memandangkan hujan dah mula rintik-rintik..Lepas makan.. Terus naik feri dan singgah Giant sebab aku nak beli bahan untuk buat Spegthi atas permintaan kakak tersayang..
Selesai membeli bahan-bahan..Kami terus pulang..
Aku menghantar Encik Kpop ke tempat aku ambil pagi tadi..
Lepas tue dua-dua bersurai.. ucapan selamat tinggal dan terima kasih mengirngi perjalanan aku ke rumah.. sehingga kita bersua kembali.. Terima kaseh Encik Kpop untuk hari yang indah..


Friday, March 1, 2013

1.3.2013

Assalammualaikum wbt...
Selamat Pagi..
Salam Jumaat penuh barakah...
Selamat datang March...

Saya suka March....
dengan harapan semoga dipermudahkan.. In sya Allah.. Ameen...

 
waiting for me...