..i fOlLow U..

Thursday, December 23, 2010

..Perfumed Sale..




Hua hua hua aku STRESS ker?
mungkin jugak la kan..
Hari nie aku menemani sahabat aku Cik Zura pegi Sogo.
Lepas keje,masing-masing sampai rumah jam 4 petang.
Mandi-mandi,solat dan relik-relik kejap semntara tunggu solat asar.
aku dah agak dah memang akan menempuh jem la kejap lagi sebab plan nak ke Sogo.
Dalam kol 6 kami pon keluar..

Sekarang nie tengan promotion Perfumed sempena Hari Krismas nie.
Bagi yang suka perfume atau nak jadikan ferfume sebagai barang hantaran,bolehlah pegi survey.. Harga pon berpatutan dan ada free gift lagi..

Kami ke sana sebenarnya nak survey perfumed tuk jadikan hantaran untuk perkahwinan Cik Zura nanti.
Banyak jugak la yang dok bagi cuba bau-bau nie,sampai naik pening pon ada.
Pilih punya pilih, dia kompem beli perfumed jenama GUESS..
Fuhhh... bau nie memang kuat betoi..
agak sesak jugak nak bernafas..
tapi memnag tahan lama bau nie..
beli yang satu set untuk lelaki dan perempuan..
dapat free bag guess 1 then perfume sample 4 bau..
semua nie dalam harga RM400++ jugak la..
Pas nie puasa la jawabnya...
Selesai satu bab..


Survey hand bag,ada jugak yang menarik. Tapi, hehe tanak beli sebab br jew beli hari tue...
suka tengok design yang baru...:)

7 comments:

Aujinz said...

belik perfume sampai 400.. omaigod..
muahahahhaha..

cik ina belanja saya makan kat muara lagi konyang..
koh koh koh

Cik Adza said...

ehh.. eh.. guess baru eyh?
xpenah try bau ni lg..
nk p tgk laa..
hikhik~

:p

!eNa PnG said...

Ojin...


eksekiusemi... bukan chek yang beli.. kawan chek.. nak wat hantaran kawen :P

!eNa PnG said...

adza...

bau nie sedap kalau pakai lama2lama...
bau nie kuat skit.. ala-ala clasic gitu :D

Cik Adza said...

rm400 tuh kira pair laa eyh? llaki ngan ppuan? brp ml eyh?

ouh.. kalo mcm tuh, kena test lu.. g jjalan.. llama kalo bau sedap, br p beli balik.. hehhe~ tp sy suka DKNY itam purple tuh..

tuh pun sama.. lama2 br bau besh.. :p

!eNa PnG said...

adza...




ha a... beli sekali senang..
tapi packing lain-lain la..
setiap pair free..

Cik Adza said...

ouh.. wah.. sonok2..



akak.. sy da guna blog baru tau..
yg lama tuh da xde..

aforadza.blogspot.com