..i fOlLow U..

Friday, December 3, 2010

..Jualan Hebat..

Tamat waktu kerja, terlintas di fikiran aku,kemana mahu ku aturkan langkah nie..
Huhu akhirnya aku putuskan tuk ke KLCC.. Entah kenapa aku mau ke sana..

Aku di temani adik cik Zura beRsiap-siap untuk ke sana.. Kami ke sana menaiki putra lrt. Lebih murah dan tak perlu pikirkan parking.

Sesampainya aku di sana,pelbagai kedai kegemaranku telah berubah lokasi.. Nampak sangat memang dah lama aku tak ke sana..

Adik zura mengikut kemana saja aku melangkah..dari satu kedai ke satu kedai kami singgah, ada jualan hebat.. 70% 50% 20% dan banyak lagi..

Pusing punya pusing,kami singgah di iSetan.. Huhu memang banyak sale.. Juling mata aku melihat barang-barang di situ. Tapi jangan tertipu,kita hendaklah tahu barang yang sale tu berbaloi atau tidak jika di beli..
Kadang-kadang harganya sudah dinaikan sebelum sale..harga selepas sale adalah harga asal. Awas ya pabila anda membeli..

Hah.. Lalu kat bahagian hand bag, terbekenan pulak pada satu hand bag nie.. Belek punya belek, letak dulu bag tu..

Aku teruskan perjalanan ke tingkat atas,singgah membeli tat strawberry tuk cik Zura di Sun Moulin..

Singgah parkson tuk survey harga handbag yang aku berkenan tu.. Testing bag yang lain pun ada jugak yang cantek. Tapi % nya hanya 20%. Tak berbaloi.

Akhirnya aku tekad nak memiliki jua bag tu. Walaupun harganya mahal,tapi % nya memang berbaloi.. Tiba di kaunter bayaran, aku mengeluarkan duit seperti harga yang tertera di tanda harga.. Juruwang memberi baki wang lebihan.. Banyak pulak.. Rupanya ada % lagi 10% dari harga selepas diskaun.. Hehe hati aku berbunga-bunga dibuatnya..

Syukur..
Aku Sedar,aku masih diberi kesempatan menikmati rezeki kurnian-Mu..

4 comments:

Anonymous said...

publish ler pic handbag tuh..


A.Deen

Marzalina said...

dear..jom berlari ke blog larian...
see my blog first..

!eNa PnG said...

DD..


nanti aku publish kan..:P

!eNa PnG said...

intan...



aku dah join....