..i fOlLow U..

Sunday, December 12, 2010

...Orang Jauh...

Lepas outing ngan adek aku... malam tue aku p amek Kak Tinie yang baru sampai dari Melaka kat Hentian Lrt Titiwangsa sebab malas mau p Bukit Jalil.. Pastu lepak-epak kat umah dulu sementara nak tunggu Puteri Santubong dari Sabah landing kat Lcct.. Then Kak Ana datang selepas selesai segala urusan dia.. Sembang punya sembang, dapat mesej dari Puteri dari sabah tue,Kak Ari.. rupanya dia dah sampai rupanya. Kami pon bersiap-siap p amek dia kat Gombak.. Then kami terus g cari tempat makan...

Kami singgah di Taman Bungaraya,Setapak tuk makan Char keteow Mali's... 4 Cahr Keteow kecil tuk 4 orang... Lepas setel ,kami p round-round kat Danau Kota yang tengah sebok-sebok nak tutup kedai... Penat berjalan, kami pon pulang....

Pagi Sabtu kami kluar bekpes di sekitar Kg Baru.. Nasi lemak bersama kangkung rebuh jadi pilihan.. lepas makan kami pulang ke rumah sebab kak ana nak terus balik kampung dan yang dua orang lagi nak p kenduri kat gombak.. Aku pulak kena kerja peang then lepas keja aku nak balik kampung...

Lepas tu masing-masing bersurai...



kak tinie and kak ana



kak ari dan iena

3 comments:

fatin hanani said...

hai fatin dari blog larian :) jom singgah blog fatin :Dhaisin

!eNa PnG said...

hai cik fatin...



tomeinya blog kamu :)

fatin hanani said...

hehe makasih :D

biasa2 ja :)
tapi masih ada org x suka kan :D