..i fOlLow U..

Friday, December 10, 2010

...JoM BlogLarian...

TAG datang lagi....

(ewah!macam iklan dulu-dulu..lagu ding dang datang lagi...)
Aku baru jew selesai mengikuti contest yang di buat oleh
Mommy Pinky
pastue di tag pulak oleh Cik Intan MGM.

Blog Larian? tak fahamkan... aku bingung jugak mula-mula tengok nama blog nie.. lepas tengok-tengok,belek-belek,klik sini sana, baru aku faham.. rupanya blog nie ingin memudahkan pada peminat blogger tuk meninjau blog-blog kawan-kawan yang tersenarai dalam BlogLarian...

Mari kita berlari bersama dengan mencuba tag nie...

Pastikan ada banner rasmi BlogLarian macam kat bawah nie..




Lengkapkan slogan : "Saya suka berblogwalking kerana... (tidak melebihi 30 patah perkataan)



"Saya suka berblogwalking kerana saya suka melihat rekabentuk susunatur sesebuah blog,mengetahui rencah hidup seseorang,meminati fotografi,rujukan pelbagai info,resepi,pengalaman serta menambah kenalan" .


Jangan Lupa menjadi follower :
BlogLarian

Penat berlari.. aku pas pulak kat 3 orang bloger yang aku pilih...

>
En. Ojin selaku sahabat VF aku..
>
Mommy Pinky selaku rakan blogger..
>
Khairolghani selaku rakan blogger..



Tinggalkan komen pada entri rakan anda supaya mereka tahu...

Dan yang penting..!!!!
Tinggalkan link post anda di ertri BlogLarian bersama nama blog anda...

Rakan-rakan yang lain pon boleh try....

Setelah selesai... Jom Blogwalking..:)

Maceh Naa....

8 comments:

Marzalina said...

tq my dear..pasni bertambah ramai la kenalan blog kita kan kan..hehe

!eNa PnG said...

Intan..

Hehehe insyallah..

Aujinz malas nak log in said...

Uikss.. apekah???????

!eNa PnG said...

OJIn...



buat macam yang saya buat..:D

BlogLarian adalah blog yang memuatkan 5 blog yang berbeza dalam 1 kumpulan... untuk tujuan udah nak melawat blog kawan-kawan.. :D

micky eyqa said...

terjah dari blog larian

jgn lupa vote sy di no 22

http://bpm-undi.blogspot.com/

azzey said...

Bloglarian mmg superb. berbaloi2 klu join....saya pun join di senarai ke 72

p/s: slm kenal dari saya...AZZEY, fOLLOW U....

!eNa PnG said...

eyqa :



22 saya dah vote :D

!eNa PnG said...

azzey...


betul tue :)

tambah kenalan :D