..i fOlLow U..

Saturday, January 15, 2011

.. SOGO MemBer C@rd Sale...



Assalammualaikum...

Amboi.. pepagi lagi aku dah update blog nie.. sebenarnya aku tengah keje malam.. So.. bila dah abes keje sementara nak tunggu sambung keje lain pulak,aku nak bagitau info sikit bagi kengkawan yang tengah cari barang-barang atau tempat yang tengah ada SALE..





Sekarang nie SOGO KL tengah mengadakan member card SALE.. Maknanya sesiapa yang ada member card sogo dan bolehlah membawa 2 orang kawan tuk membeli-belah kat SOGO.. Sale nie diadakan 14-15 Januari 2011. Jadi.. hari nie merupakan hari terakhir Sale.. Waktu perniagaan adalah 9 pagi hingga 11 malam.. Jadi,sesiapa yang ada kad sogo dan ingin shopping barang yang mahal dalam harga murah bolehlah rajinkan diri merayap ke SOGO KL. INGAT!!!!! Jangan lupa bawa kad SOGO yea :)


Untuk tengok apa yang menarik sila layari laman web SOGO..

Sekian.. Mekaseh..

2 comments:

Maria James said...

ingin berkata,
wow Sogo membercard. hahahahaha

followed u, i'm your 30th followers. ^_^

!eNa PnG said...

Maria...



Sogo card sale dah habis...
Now Sale tuk CNY jer...