..i fOlLow U..

Sunday, January 9, 2011

..LepaKing @ Taman Rimba...



8 Januari 2011- Merupakan hari Lahir Cik Dila adik gedekku... serta tunang Cik Buzu iaitu En.Dzul.. SELAMAT HARI LAHIR... Semoga dipanjang umur,dipermudahkan segala urusan serta dimurahkan rezeki... Maaf Cik Buzu coz tak dapat nak join suprise birthday kamu...


So.. Cadangnya mau ketemu teman-teman di Pulau Pinang.. So.. Aku dan Cik Intan Mgm pon bercadang mau ronda-ronda.. Selepas Zohor Cik Intan datang amik aku then terus pergi Kg Dodol hantar mak dia.. Lepas tue kami pon terasa macam nak jeguk GBS yang sorang lagi kat Telok Bahang. Kami terus ke sana.. Singgah jap kat Batu Feringgi beli Kepci sebakul... hehehe nak berkelah kat Taman Rimba... Sesampainya kat sana.. kami diminta berlakon macam tengah beli baang celcom..Lepas dorang amek gambar,kami terus serbu kedai Cik Yana.. Lepas salam muah-muah,Kami jalan cari port yang best tuk lepak..Kepci aku bedak-bedakkan.. Beshnya... Layan tepi air terjun... :) Lepas makan,Sesi Fotografi la pulak.. biaa la.. tak da gambar macam tak ceria jew kan.. Jom Layan gambar yang sempat kami amek..



Cik Intan dan Cik Yana tengah layan kepci...



Permulaan sesi fotografi..



Cik Yana Tokei kedai



Cik Iena la nie...



macam nak mandi jer....




Kami....



cIk inTan takut air...

3 comments:

Marzalina said...

hahaha..nice moment with u and yana!

!eNa PnG said...

Thanks Dear..




Bawa daku ke sana....

Iryana said...

thanx to both of u.... luv u!!!