..i fOlLow U..

Thursday, January 13, 2011

..PeniNg..

Salam... aku gagahkan jua diri aku nak menaip tuk haari nie setelah aku penat mereyap kat Lot 10 dan Bukit Bintang.. Lepas abis keje tadi aku teman kawan kat tempat keje pegi bt treatment kat Lot 10. 1st time dia nak start treatment kat NY skin solution.. So, sementara nak tunggu dia siap treatment tue, aku pon pegi la merayap kat Sungei Wang plaza. Intai-intai apa-apa barang yang ada sale... hehehe teruk kan aku.. Memang aku suka window shopping.. tapi kalau dah jumpa barang yang aku berkenan tue atau barang yang aku dah lama aim,kompemlah aku akan beli... Kepala aku dah start pening..


Dah 2jam aku pusing- pusing, memang banyak la yang sale,tapi aku malas pulak nak membeli.. Aku pon singgah la surau jap,lepak-lepak pastu terus jalan-jalan lagi.. dah dekat 4 jam aku pusing... Kawan aku pon siap wat treatment.. kami p makan dl sebelum balik...


Sesampai ja kat umah... aku terus mandi ,solat pastu telan penadol 2 biji dan terus tido.. Sempat pulak nak update blog nie.... okeh la..... aku nak tdo dah.. kepala dah sakit sgt nie... Selamat malam....


Assalammualaikum..:)

9 comments:

Aujinz said...

perghhh.. merayau yer..

!eNa PnG said...

Ojin...




hehehehe tue la.. kaki nie gatal betul... :D

shamsul said...

jaga diri key...

!eNa PnG said...

Shamsul..


lama xnampak...
TQ.. awak pun sama..

!eNa PnG said...

Maria...



Thanks ;)
Sogo membercard mmg besh :)

shamsul said...

ada...seperti dulu, tetap merindui blog ini..

!eNa PnG said...

Shamsul...



hehehe rindu blog nie? Mekaseh...
Cam na kat tempat baru? best tak?

shamsul said...

alhamdulilah...semua ok, tempat kerja baru...pengalaman baru yang menyeronokan...

!eNa PnG said...

Shamsul....


Seronok? Alhamdulillah bagus kalau macam tue..
boleh sesuaikan diri..:)