..i fOlLow U..

Wednesday, January 12, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest

Mai dah turn KakChik@Ella buat contest... hehe macam syiok jer contest nie.. Hadiah dia memang sangat menarik.. Kalau korang tak percaya jom zoom kat sini... Senang jer cuma copy macam kat bawah nie....
  • Follow, Baca dan Komen juga (dah tau dari sini, kan). Oh ye, mesti dah komen sekurang-kurangnya 10 entri baru layak masuk contest ni. If u are new follower, u have to dig my blog dan baca entry-entry samada lama atau baru dan komen entry tersebut. Follower lama yg dah always drop comment in my entry, can skip this part, confirm layak syarat pertama. Hihi ..
  • Buat satu entry bertajuk 1st misz-ella.blogspot Contest. Copy and paste the header below and include it in your entry.



(Pastikan ada logo nie )


  • Dalam entry tersebut, buat satu slogan~ Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana ......... (tidak kurang dari 50 patah perkataan). Make sure you count the number of words, if not dah buat penat-penat tetiba d.q. (disqualified le .. hihi)

Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana....

dari jari-jari halus kakchik@ella kita dapat tahu, belajar, berfikir, berbincang, komen, lihat gambar tentang tips-tips, isu semasa, serta serba-serbi tentang diri BELIAU. Pendek kata, sangat RAJIN dan suka BERKONGSI dan semuanya MENARIK belaka. Bak katanya blog ini berdasarkan kisah-kisah peribadi, pengalaman dan pengajaran yang dikutip along the way ."

  • Tarikh tutup adalah pada 18hb Januari 2011, jam 4 petang. ( Sempat lagi...)
  • Do not forget to backlink your contest at this comment box ya. That's the only way i can trace you.


Apa yang Penting?Kalau korang nak join... hanya perlu....
FOLLOW > KOMEN 10 ENTRY>BUAT ENTRY (LETAK HEADER) > BUAT SLOGAN
Tue jer yang perlu buat..
Semua aku dah buat....
Korang Selamat mencuba...



Special thanks to kakchik@ella yang rajin wat contest :)

11 comments:

AngahSayang2314 said...

good luckk... apa pun angah 4llow uu jom kita tukar link

!eNa PnG said...

TQ angah...:)



iena dah follow angah..:)

Maria James said...

semoga berjaya ye :)

i pun join contest ni gak.
wish me luck ye.. :)

http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

alinac lover said...

gud luck ya

Innanie | Ariffin said...

all the best n gud lak!

wish me luck too!

!eNa PnG said...

alinac...



tq.. u too :)

!eNa PnG said...

innanie...



awk pun sama...


Gud luck ;)

kakchik@ella said...

kakchik da baca tau. Ari ni baca lagi. sok2 kuar la pemenangnya. hihi ..

!eNa PnG said...

kak chik...


hehehe mekaseh sudi baca jugak... walaupon tak berapa menarik, tapi boleh la kan.. :))


esok dapat tau pemenangnya...<3..

wah.. tak sabar nie..

toyolkiut said...

maaf la ye..
TK datang terlewat..
tengok entry kontes kakchik ni..
hehe..

!eNa PnG said...

TK....


tak per.. dah tau dah pemenangnya...:)