..i fOlLow U..

Saturday, February 13, 2010

kad yang tak di undang...

setelah seharian tak pulang ke rumah....selepas abeh keja,dengan pakaian seragam aku meneruskan langkah membereskan urusan yang satu itu....aku di sambut oleh kerani di kaunter..setelah mengambil nombor,aku di minta menunggu giliran ku..sempat jer sekali imbas menatap wajah staf-staf di hadapanku...adeh... encem nya mamat sorang nie.. tapi malay ke lain-lain... IRVIAN namamu melekat di bibirku...senyumanmu yang manis bisa mencairkan hati sesiapa yang melihatmu... hatta ku pulang dengan hati yang berbunga.. tapi aku tak pulang terus ke rumah... teringat tuk melihat SALE apa yang tengah berjalan sekarang... aku singgah di JUSCO tuk mencuci mata...sempat melihat pakaian,hand bag,kasut,barang-barang dapur,perfume dan sebagainya...aku mencapai sehelai baju tidur buat menggantikan baju ku yang diterbangkan angin...selesai membayar,perut pula yang berbunyi minta di isi..aku teruskan langkah menuju ke bahagian makanan..tengok buah lai dari china amak lazat.aku memilih dan beratur tuk di timbang..memikirkan lagi apa yang perlu di beli..aku melewati barisan nescafe 3 in 1,agak murah..aku mencapai 1 pek..limit setiap seorang hanyalah 2 pek...dah cukup rasanya tuk hari nie,aku terus membayar dan pulang..singgah sebentar kedai makan berhampiran rumah..teringin pulak nak makan [KETIOW HONG KONG.]..hehe sedapnya..aku tapaukan jer..balik umah,salin pakaian dan mula makan.... arggghhh....abeh sebungkus aku belasah... siap tambah perencah sendiri lagi...sesedap rasa je kan... ingatan ku kembali di tempat yang satu itu.... MAVIN....i like....terlihat di peti surat... ada pulak kad kawin...kad sapa yer... erm...kad yang aku tak sanggup nak baca...UUuuuuuwwwwwaaaaaaaaaaaaa.......... kad dari DIA...:((

10 comments:

ijad said...

kad dari siapa tu...

!eNa PnG said...

ijad : dari sahabat lama....

Aujinz said...

kad dari siapa???..

!eNa PnG said...

ojin... dr someone special...:-s

Leez said...

dari someone special?
baik lupakan ajer org tu...

!eNa PnG said...

kak leez... iena da cuba lupakan da... tapi take time...tah la brapa ,lama leh lenyap semuanya...

Marzalina said...

sabarlah fren...mayb akan ada somebody better than him yg diciptkan buatmu...ada tu..ramai dok tunggu hhehe

BuzuEdiany said...

Mu..sabaq na..kawe pong tgh mengalami perasaan yg sama...sgt sedey ketika baru nk bergumbira...huwaaaa... :(

!eNa PnG said...

intan : lama dah aku dok bersabaq weh...:((

!eNa PnG said...

mu...tue la..tapi lepas nie xmo dah amek tau pasai dia...:((