..i fOlLow U..

Tuesday, February 2, 2010

maKaN di MuArA

taaaaa...daaaaa.....











man mam ngan sedapnya...



dok control mam nampak...




posing x abeh-abeh





sangat suka....


Tetiba teringat kenangan waktu petang yang indah....ketika kami bersembilan iaitu iena, man, peace, ojin, kaseh, iela, sarsa, nyat n katus membuat plan tuk sama2 menikmati makanan yang sedap di samping menikmati panorama sunset yang sangat cantik... hehe first time aku makan kat tempat nie.. tempat nie terletak di muara area Klang.... man la punya pasal nie... ngidam nak makan ketam... lagi pon da lama sgt rasaya aku x makan mcm nie... bab pilih lauk,kami serahkan kat man,ojin, sarsa n peace.. yg lain tunggu kat meja sambil posing-posing... besh nya...bila nak p makan lagik kat sini.... kat sini ada dua pilihan, samaada pilih nasi lemak or nasi putih... menu yang kami order...sotong goreng tepung,ketam masak pedas,udang masak ape eh...ikan stim..
harga masa nie agak mahai la.. tapi puas la makan..:d






katus n nyat....





nyat with ketam



ojin yg kaber mam...


perghhh....licin beb...








2 comments:

Aujinz said...

eh...nie gambo lame nie cik iena..

mengimbau kenangan eh..ahaks...

!eNa PnG said...

ojin...yeap:"> tingat tiba2....