..i fOlLow U..

Thursday, February 18, 2010

esok.. apa plan???



esok hari cuti aku....beh beh beh... lagi 2 jam aku abeh keja malam... ngantuk la jugak... tapi ptg tadi aku dah kaber tdoq aku smpai orang msg,orang kol pon xdengaq...sian nya kan... so.. bila dah cuti tue panjang jer langkah aku... sok plan mau cari adiah kawen member aku..nak bli apa yer?? erm.. kena la survey dulu... memang start bln nie bnyk jemputan kenuri yang aku dapat... terutamanya dari dia..:(( tapi aku tak bleh pegi.. aku kena keja.. n aku memang tak plan nak tgk dia bersanding pon.. biar la dia,famly n kawan-kawan rapat dia jer pegi...aku berdoa dari jauh jer la..sedikit tenang kan... so sok aku n choi plan mo g cari adiah tuk ekin...membe aku masa kat kolej...sangatlah konflik percintaan dorang.walaupon dah banyak kali break,da masing-masing ada kapel lain..tetap jgk tak lekat.. akhirnya,dorang amek keputusan bersama kembali dan buat keputusan tuk kawen 21.2.2010 nie.. semoga bahagia kawan-kawan... kalo survey tu mesti jalan jauh skit.. silap-silap bli menda laen... hehehe bila dah setel bab hadiah, aku bercadang mo lepak kat umah makcik kat greenwood..mo p pasar malam n makan my faberet food yong tau fooo :X i like... pastu tdo sana semalam then esok tue keje petang... hehehe macam full jer time table kan.. mggu depan aku mau balik kampung..jumpa mak,abah,tok,kak long,bang long n adek.. mau hang out kat sana plak...haaa... pada geng penang.. tunggu gue balik yer...:) mau lepak ngan korang.. RINDU beb.....

4 comments:

Marzalina said...

jom jumpa...hehehe...kalau ada kat penang roger aku ok!

Aujinz said...

jangan lupa kalau balik Penang..

saya mau Ole ole...:D

!eNa PnG said...

intan :d alrite.. nanti aku roger..:)

!eNa PnG said...

ojin : ole-ole apa kamu mau:-??