..i fOlLow U..

Monday, February 15, 2010

hang OUT lagie.....




Memandangkan aku keje malam arie nie....bleh la aku luangkan masa ngan kawan-kawan tghari tadi... kami (iena,erina,izad,katy,man,hydo,iswan,tulip n razali) meluangkan masa bersama-sama ke midvalley.. mulanya nak tgk wayang.. tapi..bnyk citer yang dah bdk2 nie tgk...so..kami maen bowling jer la... erina n izad da abiskan 2 game sebelom yang lain sampai.. hehe sepat jgk aku testing sebelom main next game :d bukan nya pandai sgt pon..blasah jer la.. lepas semua sampai,kami p mengisi peyut yang dah berbunyi-bunyi nie kat food court.sangatlah ramai manusia kat sana..terpaksa la tunggu turn nak duduk... lepas semua kenyang.. kami sambung maen bowling lagi.. yang terer main lane lain...yang kureng mantap main lane lain... hehehe yang bestnya nya kat sini bila tempat nie di gelapkan n tinggal cahaya lampu2 jer yang nampak.. macam glow in the dark,ala-ala disco gitu...berpinar-pinar jugak la nak membaling tue...hehe
tapi bola bowling tu nampak sgt cantik :X i like.... tambah-tambah yang warna pink :d pas selesai...kami makan askem mac'd beramai-ramai sambil lepak2 kat the garden menikmati pancutan air terjun....:) pastue semua bersurai:)

4 comments:

Aujinz said...

owh..men boling...
tak hajak pun....

Marzalina said...

aku pernah main bowling kat midvalley ni..memang besttt sebab ada glow in the dark hehehe

!eNa PnG said...

ojin : :-" :-" mcm mana mo ajak..:-?

!eNa PnG said...

intan : best jgk.. tapi lane tu licin sgt la..:(