..i fOlLow U..

Monday, February 1, 2010

..dReam World,BangKok...

Dream world adalah satu taman tema yang agak besar di Bangkok..
permainan kat sini ada jgk persamaan ngan taman tema kat Malaysia...kat Genting tue..tuk kesini,kamu amek taxi warna pink..cantik la..tapi agak mahal jugak...harga taxi ke dream world..
1600bath agak jauh ke sana.. dalam 1jam.
tiket masuk berharga 550 baht =MYR55 boleh masuk n main semua permainan eccept snow house...
agak berbaloi jugak la.... kat sini xde la shopping pon..just jalan-jalan jer..ada jugak naik beberapa jenis permainan kat sini...semuanya laju-laju.. mula-mula ja nampk macam tak mencabar..
bila da naik.. mau la rasa nak turun jew...hehehehe
enjoy tgh pic yang ada....
ahaks...nek kuda la pulak...



hurricane...lajunya...ada bran?
tgh men daun kew...
bermesra ngan...
yeeehaaa..
kepala kena penggal
suka bunga kat situ


at dream world



grand canyon...
ayu la konon



menyawan....
sekitar taman...




hehe nie antara pose-pose yang agak-agak menarik la kan...hehehe













7 comments:

Marzalina said...

wowww..bestnya bangkok!!! teringin aku nak pi hehehe...banyak tak spent duit gi sana? mesti barang mahal kan?

Aujinz said...

wahhh...menarik,,

Iena, jom kite detim lagi ke sane..

<3

!eNa PnG said...

intan : hehehe bnyk la jgk...transport kat sana pon mahai jgk..:D

!eNa PnG said...

ojin : :D hehehe bleh ke detim nie..??

Leez said...

mcm best aje tempat ni...byk bunga. Kak Leez tak pernah gi lagi...

!eNa PnG said...

kak leez : best woo..sygnya kami smpai lambat kat sini... x puas mo lama2 kat sini...:d

greenhall said...

kim salam sama hamzah. ayyak!