..i fOlLow U..

Sunday, December 30, 2012

Korang kenal tak?

Assalammualaikum wbt..Selamat malam..

Hujan lebat magrib tadi..Kami bercadang nak ke Pustaka Rakyat untuk membeli perkakas sekolah buat dua sepupu saya nie. Minggu depan dah nak buka sekolah..Jadi lepas hujan berhenti kami bersiap dan keluar ke sana.. Sampai ja kedai,terus g parking dan saya terus ke tingkat 1 untuk membelek buku-buku lain.. ternampak satu rak yang penuh dengan buku-buku yang esuai dengan remaja.. dan ternampak 1 buku yang saya pernah lihat penulisnya dalam youtube tentang pernikahan beliau.. wah.. macam mana tak tau nie yang dia merupakan seorang penulis..:) Penulisnya Hilal Asyraf juga lebih muda dari saya. Jadi balik jer dari sana terus g makan kat Restoran cina muslim area Sri Gombak.. Barulah pulang ke rumah...


Terus Solat Isyak,terus search Hilal Asyraf dan terus buka blog baru dia.. memag banyak pengisian yang boleh kita ambil dan amalkan... salah satunya.. Bukan Semua Yang Kita Mahu,Kita Dapat

Memang betul apa yang kita mahukan tidak semestinya kita akan dapat.Kita hanya merancang dan melaksanakan.. jika diperkenankan oleh-Nya. Jika itu tidak berlaku,maknanya Allah tahu itu bukan yang terbaik..Kadang kita di bawah dankadang kita d atas..namun jika terus di atas, pandanglah orang dibawah kerana kita akan setiasa bermuhasabah diri..  Jom baca artikal di belog tua rumah seterusnya..langitilahi.com

No comments: