..i fOlLow U..

Thursday, March 18, 2010

tEriMa LaMAraN lagiK...




## sharipdol at 02:10 PM on Today
......iena sy ada hajat mau melamar saudari kiranya sudi


## matahariku at 02:11 PM on Today
......:-w melamar iena :-w


## iena_png at 02:11 PM on Today
...... sarip ;)) melamar sayep... .sila pnc :)


## sharipdol at 02:12 PM on Today
....... stail moden men lamar guna pnc.


## iena_png at 02:13 PM on Today
......:)):))



eh....aku dilamar la pulak....ish... macam pesyen nak melamar orangkan...dan macam-macam tujuan tuk sesuatu lamaran tue...hehehehe korang jangan terkejut pulak...sebenarnya aku dilamar tuk jadi MISI untuk satu pogram VF PAINTBALL 2010 anjuran Virtialfriends.net aku buat semua nie secara sukarela jer...tak mintak bayaran pon..janji sediakan barang-barang tuk kegunaan hari tue... aku bukannya pandai mana pon... boleh la kan.. bertindak ikut kesesuaian... aku tak mintak orang puji or apa-apa pon...cukuplah dengan keikhlasan aku untuk tolong orang...aku tak perlukan orang yang nak kondem-kondem aku...yang mana aku mampu tolong,aku tolong...yang mana tak buleh..mintak lah pertolongan dari yang MAHA ESA... kalo korang free,bleh la datang tengok event nie atau kalau nak join pon,sila register kat virtualfriends.net :)

Venue : KEM ISI RIMBA
Jalan Kampong Orang Asli,
Ulu Kemensah,68000 Hulu Kelang,
Selangor Darul Ehsan
Event Type : Sports Event
Start From : Sat, 08 May 2010 08:30 AM
End To : Sat, 08 May 2010 05:00 PM
Registration Fee : RM50.00
Registration Due Date : Sat, 01 May 2010 11:30 PM
Attendance : 53 Members

4 comments:

Lanun Ranggi said...

Ulu kemensah tue kat mane??

nak juin tapiiii....

!eNa PnG said...

tapi apa wahai en.ojin :-??:-??

Marzalina said...

ingatkan melamar buat bini hehehehe

!eNa PnG said...

intan

amboi...sabaq-sabaq la...:)