..i fOlLow U..

Thursday, March 11, 2010

..S.P.M...




herm...sambil-sambil melawat blog-blog yang ada,tetiba jer teringat kan adik gedek aku yg sorang nie si FARHAN... hari nie result SPM dia akan keluar.... risaunya memang tak terkata la... semalam bersms ngan dia...biasa la.. nak mengadu ngan aku... akak kesayangan dia nie..hehehe Nervous sangat adik aku sorang nie.. tapi dia memang rajin la.. siang keje kat pusat tution...malam keje kat pizza plak.. hehe tapi bagus jugak kan.. dapat la dia simpan duit... dah lama sebenarnya kami tak jumpa.. sian adik kan.. akak bz memanjang jer ngan aktiviti akak... akak janji,nanti kita celebrate kejayaan adik yer... memang betul tekaan aku bila dia sms semalam.. biasa la.. nak tanya aku target berapa tuk dia...aku harap dia dapt semua A...paling kurang pon 7A... sebab... family dia menaruh harapan tinggi kat dia..sepanjang dia di tingkatan 5, bnyk dah berubah....di sekat segala-galanya..sian jugak kan.. tapi demi masa depan adik,terima jer la...aku pon sempat cari balik no tepon baru adik melalui daddy adik yang kebetulan berjumpa di majlis kesyukuran rakan ku...alhamdulillah... dapat juga aku bertanya khabar adik... adik cakap mulutku masin... hehe tak pasti juga aku tentang kebenarannya.. harap-harap adik dapat capai target dan apa yang terbaik buat adik,akak akan sokong.. SAYANG ADiK...


mesti korang konfiuskan.. mana datangnya adik gedek nie... aku first time jumpa dia kat PD. masa tue ada kusus motivasi anjuran office aku... kebetulan dia tengah cuti sekolah...dia ikut daddy dia buat program tuk kami... sepanjang kat situ,kami berbaik-baik la.. sebelum balik tue dok bertukar-tukar la no fon... mula dr situ la dia jadi adik gedek aku... SEMOGA BERJAYA ADIK...

2 comments:

Aujinz said...

hoh?..

adik betul ker adik angkat?

!eNa PnG said...

:D

ojin : adik angkat saye...:)