..i fOlLow U..

Tuesday, January 5, 2010

Layan.......


ahaks..... masuk jew keje...aku terus terkam pc kat tpt keje nie..hehe dah jadi kebiasaan nampak gayanya....rakan-rakan sekerja aku semua dah tau aku memang suka ngadap pc..apa lagi..melayan VF la keje aku....disamping melakukan keje wajib aku sebagai seorang MISI ;)) nak layan FB,YM memang kena blok...maklum la pc gomen;)) naseb la aku xda laptop..kalo t ak.. mau xwat keja lain kot....hehehe apa yang aku nak katakan nie sebenarnya...dah lama aku join jadi ahli dalam VF a.k.a Virtual Friends.... memang happening sangat bila dah join..dah kenal...dah cinta.. dah serasi... dah paham...dah rindu...dah macam-macam lagi la....melalui VF nie aku dapat kenal jenis-jenis orang.. yang mana boleh di buat sahabat..yang mana boleh dikongsi cerita..yang mana cool..yang mana perasan....yang mana dengki.. macam-macam rasa ada lam VF tue... membe2 aku banyak jugak yang dah join VF tapi x aktif macam aku....walau kat mana sekalipon..aku tetap xdapat lupakan VF...thanks pd kawan yang kenalkan aku ngan VF...ada masa kita dapat release tension bila layan VF nie.. ada jugak time sakit hati jew bila melayan budak-budak nie.. tapi semua tue kita fikirkan dari sudut positif la kan....berkawan biar beribu..tak salahkan kita berkawan...bercinta semestinya pada yang satu itu...:P aku bersyukur sebenarnya..kerana dipertemukan kawan-kawan melalui VF nie.. kita dapat belajar erti berkawan..bersahabat..keluarga...suka..duka..banyak aktiviti rasmi mahupun tak rasmi yang aku dah join...memang besh...enjoy beb...pada yang dah pernah join tue..ada jugak yang kena tipu oleh budak-budak VF jgk..so kena hati-hati kan...banyak jugak kenangan manis..pahit yang terpaksa aku telan semuanya kerana VF...sob...sob...ramai yang dah bertemu jodoh dalam VF tue..aku macam mana:-?? hehe xyah la sembang bab jodoh kan....kalo ada rezeki nanti ade la..:)sekianlah coretan aku wat pagi nie...
.
.
.
.
.
tgh weng dari iena_png

4 comments:

Aujinz said...

ye ye ..
saya pun kenal iena melalui VF..
ahaks...:">

Cik Yana said...

kak eina..

mo link akak kat blog saya...boleh ye... :D

!eNa PnG said...

ojin ;)) betul tue:d

!eNa PnG said...

yana:d bole bole:)