..i fOlLow U..

Monday, January 4, 2010

.....

erm...tak sabar rasanya nak pegi jalan-jalan ujung bulan nie...walaupun tengah kesempitan ongkos,aku tetap nak pegi jugak....hehehe bukan nya aku tak menyimpan...tapi terpaksa menggunakan duit tu untuk benda lain..:d now aku terpaksa bekerja keras nak ganti balik duit yang dah aku guna tue.. herm....payah jugak yea nak cover balik...famly aku pon belom tau lagi nie.. this week baru nak bgtau...mesti mak aku bising lagik... x abis-abis nak bejalan jew keje aku kan....tapi dah minat aku suka melancong... bukan apa.. untuk tau budaya orang jugak sebenarnya...tambah pengalaman n kenangan manis kan kan kan.. kepada kawan-kawan,maaf la..bukan aku tak mau ajak p skali..aku pun tak tau korang free bila.. semua nie kena wat keputusan dengan segera.. harap-harap kali nie tak ada yang terasa hati.. aku pergi kali nie dengan kawan-kawan ex-sekolah menengah dulu... ngan beshfrenz aku...yang lain jangan amek hati yea..mungkin kita boleh rancang next trip eh..:) Destinasi kali nie ialah ke BANGKOK-THAILAND. tak pasti kenapa kami memilih destinasi nie... mungkin sebab teruja bila terbaca blog kawan-kawan yang pernah berkunjung ke sana... DOAkan perjalanan kami selamat yea:)
.
.
.




4 comments:

Marzalina said...

waaa...nak itot hheheheh...bestnya weh...jgn lupa oleh oleh ya..sawadikappp!! ;p

!eNa PnG said...

hehehe bisa di atur ;)) jom la p..:)

Aujinz said...

sawadeekappp..
wah mo ke Bangkok ye Iena.. :D

!eNa PnG said...

ojin :"> yeap.. mo p sana ujung bulan nie:)