..i fOlLow U..

Wednesday, December 2, 2009

- p a M e R a N p E n G a N t I n -








herm....macam tak percaya plak macam mana aku bleh p meringankan langkahku ke PAMERAN PENGANTIN pada 13-15 november 2009. Atas kerajinan serta kehendak roomateku ,kami menjejak kan kaki ke PWTC. Sungguh teruja bila tengok pelamin-pelamin yang ada kat situ...sudah tentu harganya mencecah rm5k ke atas..ada yang siap pakage pun ada.. paling mahal dalam rm25k satu pakage termasuk semua... Sebenarnya kami bukan survey pelamin pon...survey harga cake icing kalo bleh yang siap anta kat umah.. sure la nak yang delivery charge yg murah...:) akhirnya setelah selesai round-round kat sana,kami pon balik la... tempahan pon dibuat pada keesokan harinya..:)












nie antara pic yg sempat amek......:)























No comments: