..i fOlLow U..

Thursday, January 17, 2013

17.1.2013

 
 
Assalammualaikum wbt...
Selamat Pagi..
Selamat berkerja pada yang bekerja..
Hari nie cuti lagi lepas kerja malam... 
Pagi-pagi dah update blog..
Semangat kot...
Lagipon tak buleh nak sembung lena dah..
 
Semalam pergi melawat baby Tuan Mia Qaisara @ Sara anak Wawa yang aku pegi keduri kat Sik tue..Kami p berdua ja..Saya dan Choi..
Sangat teruja sebab dia sangat chomell sangat sampai tak amik gambar..
huhu ruginya.. bukan senang nak jumpa...
 
 
nie jea ada..gambar 3 bulan lepas..
Lagi pun tok sedara ngan mak Wawa ada..
Segan pulak nak Over kan...
Hehehehehehehe
Lepas main-main ngan baby..dah nak maghrib tue kami layan Setia Hujung Nyawa sementara baby mandi.
Rupa-rupanya baby nie memang akan tido sebelum atau selepas maghrib...
Jadi memang time dia makan dan tidor..
Lepas maghrib kami pon minta diri untuk balik...
 
Sebelum balik,kami singgah Jusco Setiawangsa untuk makan-makan.
Puas pusing-pusing,kami lepak kat Big Apple..
Tu sekotak tue kami makan berdua jea..
Setel satu kotak sambil dok gosip-gosip..
Lama sangat tak jumpa...
Dok keja satu hospital.
Tapi nak jumpa Seminggu sekali pon susah.
Bila dah jumpa sekali
Macam-macam cerita keluar..
Syoknya,punya rancak dok sembang..
Macam tak mau balik pon ada..
 
Jusco  dah nak tutup.. kena la balik jugak..
Balik terus p amik moto kamah Choi..
sebelum tue tapau sekotak Big Apple bawa balik umah..
Barulepas hujan,mak ai.. Sejuk sangat kena angin malam.
Sweater pulak nipis..
Memang cari penyakit la..
Sampai rumah,mandi-mandi terus ja tido..
 

2 comments:

Mohd Selim Zainal said...

ooo...rupanyer tgk juga cerit hingga hujung nyawa...samalah...huhu

pls: isteri dia x setia kesian suami dia , suami mana x mare tahu2 isteri dah keguguran....

mselim3

!eNa PnG said...

Ramai yang tengok cerita tue.. banyak pengajaran dan peringtan..

yea la.. marah tue marah jugak,tapi kalau tak suka,tak payah tunjukkan pada orang luar..