..i fOlLow U..

Monday, January 7, 2013

6.1.2013

 
Assalammualaikum wbt..
Selamat Malam..
Sudah menonton AJL?
Tahniah buat Yuna,Hafiz,Black,Azlan and The gang..
 
Hari nie kerja pagi..
Dengan menaiki wave 125 mambang hijauku..
Selalu pergi kerja pakai kaca mata hitam.
Hari tak pakai sebab hari masih gelap.
Bawak moto dengan selumbernya..
 
Sampai tempat kerja,tak ada pesakit yang mendaftar lagi..
Buat apa yang patut dulu..
Terima panggilan dari wad..
Melakukan tugas seperti biasa...
 
Alhamdulillah tak ramai kes kecemasan hari nie..
Siap kerja terus balik..
Tapi aku tak pulang terus..
Singgah di Plaza GM..
Ada barang untuk di ambil..
Semasa pulang..
Cuaca sanga panas dan terik sekali...
Hitam kulit-kulit..
Masa nie baru pakai kaca mata hitamku..
wahhhhhhhhhhhhhh.....
SUKAnya...
dapat tengok awan nano nano nano nano yang berkepul-kepul..
macam ais kepal pon ada..
Apa lagi,seluk bag degan tangan sebelah di handle moto..
Snap slow-slow sambil dok tengok kereta..
Yeay.. tak dak kenderaan lain..
Terus tangkap gambar..
Biap la seget pon...
janji dapat tangkap gambar awan...
Subhanallah...
Walaupun cuaca panas,Namun Engkau kurniakan pemandangan yang indah dan menarik..
Alhamdulillah...
 
 
 
 
 gambar di sekitar highway DUKE
 
 
Semoga dapat melihat lagi awan-awan yang comel-comel itu..
Sekian...
Terima Kaseh..


4 comments:

mselim3 said...

Cintai keindahan alam ciptaan-Nya.
Nie pemandangan ketika naik motor kan..mesti best jejalan naik motor..pape hati2 naik motor k...

mselim3

Miss FZ said...

sempat lagi ambik gambar..cantik plak tu.hehe

!eNa PnG said...

mselim..
hehe saya memamag suka tengok awan tu..tue yang sebok nak ambil gambar time naik motor..
Insya allah sy hati2..

!eNa PnG said...

Miss FZ..

hehehe jangan tiru aksi saya.. bahaya...