..i fOlLow U..

Sunday, July 22, 2012

AA Promo last hari nie..

Assalammualaikum wbt dan Selamat pagi...

Selamat berpuasa ya bagi semua umat Islam... Lepas bersahur terus ambil laptop online sebab nak check tiket balik Penang untuk tahun hadapan yang kebetulan ada majlis perkahwinan di rumah saudara...  Rindu pula rasanya nak balik dengan flight,maklumlah tahun-tahun terdahulu banyak kali jugak dapat balik menaiki flight..Bukan apa..suka beli time promo.. kadang-kadang tue memang kena dengan timing program yang telah dirancangkan... Tetapi jika tidak menepati masa-masanya,sure aku tak beli punya.. balik jer naik bus senang kalau agak susah untuk meneruskan tempahan online nie..


Jadi,hari nie hari terakhir bagi promo nie... Memang semangat sangat nak booking... lepas booking untuk diri sendiri,next booking,harga tiket dah bertukar dari RM24 menjadi RM69... sangat kecewa untuk membooking bagi ahli keluarga yang lain... alahai... xbeshnya.. mungkin nak tunggu promo yang lain... ataupun wait and see jika ada perubahan pada kemudian hari... 3 lagi ahli keluarga yang lain janganlah kecewa yer...harap-harap dapat lagi harga yang sama pada promosi selepas ini...

No comments: