..i fOlLow U..

Wednesday, February 1, 2012

Pernah Baca Tak Novel Nie?


Assalammualaikum wbt dan Selamat Pagi...


Menurut soalan yang di atas tue..jawapannya yer.. pernah baca.. tapi pada 1 waktu yg lama dulu..Now buku tue pon tak tau tersimpan kat mana dah.. Sekarang nie dah diterbitkan kisah tentang buku novel Gemersik Kalbu.. teringat critanya yang totally sama dengan yg pernah dibaca dulu... Jalan ceritanya pada permulaannya sangatlah slow.. tapi makin lama..dah nampak kerancakkan cerita sebenar,so makin lama kalau kita ikuti kisahnya,sure tak sabar nak tgk sampai abiskan... Betul tak? Bab pelakonnya memang lah sangat sesuai.. mulanya tak suka si Akasha yg jadi Heronya,tapi Akasha pandai melakonkan watak kasanovanya tue.. Wow.. meletops gitue.. so makin la aku tertarik nak tengok citer nie till endingnya.. hehehe sampai bebudak rumah tertanya-tanya best sangat ker crita nie?????


Kepada peminat novel,mungkin nanti banyak lagi cerita2 novel yang akan diterbitkan dalam bentuk drama bersiri.. KAYO la penulis novel pas nie..Alhamdulillah.. Yang ada bakat untuk menulis novel,jangan sia-siakan bakat anda..


Lastly bab lagunya.. hehe macam geli gitue,tapi bnyk kali dengaq memang sure nak tergelak bila Akasha nyanyikan semula time dia belakon kan.. Best gak sebenarnya.. :D
Selamat melayan Drama Gemersik Kalbu..











2 comments:

Hiro said...

dari novel buat drama..peh.

!eNa PnG said...

Hiro...


yupS...Beshkan...sure taak layan kan..hehehe