..i fOlLow U..

Sunday, October 3, 2010

Selamat Pagi Chenta |*_*|

Assalammualaikum....selamat pagi semua.. mesti korang tengah syok tidur kan... beshnya...:D aku pagi-pagi lagi dah bangun. Sebabnya aku bekerja shif pagi hari nie.Setelah 2 hari bercuti selepas shif malam,hari nie kena kerja juga walaupun banyak aktiviti lagi nak di buat hari nie... Semalam aku lepak kat umah makcik di Taman Selaseh,Greenwood... Pagi nie datang kerja dari sana la. Dari pagi semalam aku kuar umah,malam baru balik.Apa tidaknya,pergi tolong kat umah ketua tempat kerja nie nak wat open house semalam. Tak tolong tak boleh jugak,dah menjadi satu kemestian.:D lepas tue aku serta dua orang kawan lagi bersiap sedia untuk pegi kenduri salah sorang Otai kat VF(Virtualfriends.net ) iaitu encik 2faz serta isterinya Ella.. sangat manis mereka berpakaian pengantin berwarna krim + merah...selain itu ramai dapat bertemu rakan-rakan maya aku. bagus jugakkan... Selepas kenduri,kami ke RUMAH TERBUKA FOUNDER VF di taman equins :) baru pindah masuk rumah baru rupanya... menunya sangat ringkas ada mee kari + bihun sup+nasi impit + rendang ayam serta kuih raya. tapi bihun sup memang sedap. bertambah-tambah jugak la aku makan. sebab aku tak makan nasi kenduri sebelum tue. rasa tak sedap badan :D lepas kenduri g jumpa sorang lagi sahabat maya area situ jugak.. biasa la,bila dah lalu satu tempat tue, jumpa la member-member yang mana sempat. hari nie banyak lagi jemputan Open House.. tah la sempat pergi ke tak ....:s

5 comments:

Aujinz said...

fuiyyyooo...jalan jalan...

Aujinz said...

owhh...jalan jalan yer..

!eNa PnG said...

ojinz..Saya memang suka jalan-jalan.tapi kalau mood kurang baek,memang kurang sikit nikmat jalan-jalan tue

shamsul said...

besrnya raya...tak sedah, dah akhir syawal

!eNa PnG said...

shamsul.. :) memang best pon hehe