..i fOlLow U..

Saturday, July 24, 2010

hoo...hoo...hoooo...

ohoohooohooo balik KamPung... (sambil teringatkan lagu sudirman)

hari nie hari ke 3 aku di Penang...waa... besh nya.. kejap lagi dalam jam 8 pagi aku serta adek-adek junior aku yang lain akan menjejakkan kaki ke Taman Negara Penang... memang aku agak teruja nak p sini...maklum la tak pernah p lagi walaupon pernah kami buat event kat sana masa MGP {VF mini gath penang } aku sorang ja yang xsepat join diorang kat sana... kali nie memang aku nak pegi la kan.. malam tadi kenyang sangat... mana tak nya petang tue aku,intan,adek inta,wina ngan nadiah sempat makan bersama di Pak Husin Tomyam,Sg ARA... nie dekat ja ngan umah aku.. makanan kat sini memang best.. layanan dia pon class.. pekerja pon pakai uniform ala-ala keja kat hotel.. alamak.. lupa pulak nak amek gambar kan...:( sory yer..
so aku jer yang tak tdo lagi nie.. esok dah nak bangun awal pulak...:d nanti aku sambung cerita kay ... nite :)

6 comments:

Aujinz said...

Taman negara..wow..
hohohoho..

curik kayu cuaca tue..gagaggaga

Iryana said...

sgt sedih tak dpt nak join p pak usin...nak gak tomyam!!!

!eNa PnG said...

ojin : hehehe best tau p sana.. sampai kaki saket dibuatnya akibat tak wat regangan sebelom masok hutan...:( :))

!eNa PnG said...

yana....




tue la..sapa suh xmau mai...:D

Marzalina said...

fadh...sedapnya hirup kuah tomyam hehehe

Cik Yana said...

eheh....blog sy dah tak private. jemput singgah :">