..i fOlLow U..

Wednesday, April 25, 2012

Brownies homemade


Assalammualaikum wbt dan Selamat Malam.. sehatlah hendaknya para pembaca sekalian...  tetiba upload gambar kek kan..Sebenarnya baru-baru nie terasa nak makan brownies sangat..huishh memang tak sabaq-sabaq nak buat.. Asal keje malam ja,sebok ok google resepi-resepi yang best-best n gunakan bahan yang  mudah untuk membuatnya.. So dah jumpa pon..dari blog Hana Family, petang lepas keje terus ajak my aunty g cari barang.. cepat-cepat balik rumah dan terus buat...Wahhhh... excited betoi kan...

Akhirnya,cuban pertama menjadi.. tapi chocklat cip tue  yang banyk kat atas..tapi memang sedap sebab tak melekat.. senang nak potong.. Kalau kawan-kawan nak try,silah melawat blog Pn Hana... TQ sebab berkongsi resepi..Selamat Mencuba...

Lusa nak buat kat Mak n abah plak..n bok balik kat my sister jugak.. kalo aa rezeki bolehbg my GBS mrasa jugak..;))

2 comments:

fatin hanani said...

mesti sedap kan klu dah siap buat nnt hehe..kongsi2 la rsepi nnt yar hee :D

!eNa PnG said...

tq fatin... he he he memang sedapp pon... nanti akak share resepi tue...