..i fOlLow U..

Thursday, April 5, 2012

Biskut Julie's

Assalmmualaikum wbt dan salam sejahtera...Woo...petang petang nie kalau kat rumah sure tengah dok celup bisut ngan air nescafe or coffee kan.. hehe n story mory sikit pasal biskut-biskut kat atas nie... Last week pesakit saya datang membawa bebrapa bag yag berisi biskut-biskut julie's nie.. wah.. kami berbesar hati terima bungkusan-bungkusan biskut dari Mak cik Sorni.. apa tidaknya,boleh juga man time-time bz kat wad.. n boleh bagi kat pesakit lain bila dorang HYPO time Dialysis treatment..

Time aku shif pagi beberaa hari sudah,sembang-sembangla ngan makcik tue kot-kot boleh tolong belikan biskut yangka nak.. So mak cik tanya anak dia yang kerja kt kilag tue...apa lagi pakat-pakat order la sorang 1 bag.. Bayangkan lah kalau kat luar semu bisku  nie kita dapat beli dengan harga RM30++ tapi mak cik jual dengahargatak sampai rm20.. woo syukur sangat.. Sebab saya memang suka biskut-biskut nie.. time diet-diet nie.. tak perlu l mengambil nasi terlalu bnyk dan gantikan dengan biskut-biskut cam nie.. Tapi make sure jangan terlalu banyak makan sangat yer..dikuatiri kadungan gula aan naik pulak ... So makan apa yang diperlukan n maa sebelom kenyang...:D

Nanti nak order lagi la kat MAK CIK.. Terima kasih daun keladi...

No comments: