..i fOlLow U..

Tuesday, November 8, 2011

Ingin S.I.H.A.T ?

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera..

Selamat Hari Raya Aidiladha.. Diharap anda sihat-sihat hendaknya.. Di sini saya nak berkongsi bagaimana untuk kekal sihat dan menawan.. Berikut adalah apa yang terbaik yang pernah saya cuba.. Hasilnya sangat HEBAT.. Semoga anda kekalkan sihat hingga usia seberapa pun.. Anda ingin TUA dikaitkan dengan SAKIT atau TUA dikaitkan dengan SIHAT.. Buatlah pilihan mulai sekarang..Mulai kekalkan sihat anda sekarang dengan rangkaian produk kesihatan yang HEBAT ini..

S : Superspesialis Greenlex; Memo-complex, i-complex, spirulina (Nutraseutikal suplemen)
I : ISO3, 5, 7: Makanan berfungsi khusus
H : Himpunan makanan berprestasi tinggi: SSSolution, vegivera, Royalmix
A : Agen anti-tua : B'Young
T : Transformasi minda + Amalan berterusan

Diharapkan ringkasan SIHAT ini dapat memudahkan semua mengingati dan mendalami produk berfungsi Zhulian.


Fomula EASSSA..

E: Elakkan makanan sumber haiwan, tinggi gula dan karbohidrat terutama selepas pukul 9 malam. Kekurangan zat semasa berdiet boleh digantikan dengan meningkatkan makanan padat zat. Dalam Zhulian ini termasuk produk seperti SSSolution. Jika SSSolution tidak digemari, konsumer ada pilihan menggunakan susu low fat Origrow dan spirulina.

A: Air sebagai pengenyang. Minum air selalu supaya badan tidak haus. Kadang-kadang badan sukar membezakan antara haus dan lapar.

S: Senaman membakar kalori, menghantar darah beroksigen ke serata badan. Aktiviti fizikal yang dapat menambahkan kadar degupan jantung (seperti berlari menaiki bukit) adalah sangat berfaedah.

S: Sayur memberikan rasa kenyang tanpa kalori berlebihan, juga tidak menggemukkan.

S: Serat memastikan pembuangan yang kerap. Kalau gagal makan sayur mencukupi, boleh ambil ISO5 2-3 sacet sehari.

A: Amalan berterusan. Amalan baik yang berterusan akan menampakkan hasil yang baik. Badan menjadi kurang berlemak, rasa lebih segar dan cergas.

Tak perlu buang banyak lemak, kalau dapat buang 1 kg seminggu itu sudah memadai dan hebat.

No comments: