..i fOlLow U..

Thursday, October 22, 2009

xtvt hari nie

assalammualaikum wbt......
setelah abeh keja malam pagi tadi,
terus aku balik umah tuk tdo...
seperti biasa la kan...
walaupon x bz mana semalam,
tetapi penatnya terasa jgk..9.30 am..
terima sms dari kawan ku DD yang ada di wad..
dia dah boleh discaj rupanya...
oleh kerana smsnya x berbalas..
dia terus call aku..
ku pon terus la terfikir cam na nak p amek dia..
kebetulan kereta dia ada dlm pemerhatian aku...
aku pon mngambil keputusan tuk p amek dia..
last2 aku terlena jgk...
1pm-DD call lg..katanya da setel..so aku pon bersiap2 la tuk ke hospital...
apa lg,gelabah jgk la aku nak drive..dah la keta manual..
stelah beranikan diri jgk,akhirnya aku smpai gak kat hospital...
lepas setel semua,DD anta aku lik umah n dia tros blk kg dia....
leganya DD da sehat...alhamdulillah..
petangnya plak.. aku bersiap2 mau p tangkap gambar pasport tuk update biodata pegawai yg berkhidmat cam aku nie ;))
kena la pakai uniform...hujan x benti2 pulak...
aku pon sms wawa,housemate aku yg br abeh kusus tuk ajak g maju junction...
dia pon bersetuju,then terus siap2 tuk ke sana...
jalan begitu sesak..."teringat cam na aku drive tadi " adoi.. ngeri jgk..
sampai ja MJ terus aku g kedai gambar fabret aku...
akak yg aku kenal keluar g mkn plak..
xleh la dpt % huhuhuhu..
lepas setel bergambar...
tgh fikir kat mana nak berbuka puasa plak...
yg senang nya berbuka kat KFC...hehehe
lepas berbuka puasa,aku terus balik umah..siap2 tuk p keja malam lak :)

2 comments:

Marzalina said...

hahah...ngeri ek drive...aku kalau manual memang surrender la..didi dah ok ke? alhamdulillah...aku nak gi kl 30hb ni..sampai 2hb kalau tak salah..kalau free leh la roger ngan hang n didi.

[[ iena_png ]] said...

haa..alhamdulillah dd da sehat n sedang bercuti kat kg....insyallah,cadang nya nak balik sana...tgk la dl cam na...kalo leh hang out sama2 kat sini pon besh gak....
miss u my fren:*